Nanokredits-hemsida

Nu kan du jämföra Nanokredits kontokredit på Expressen Låneguiden

Nu är det möjligt att jämföra Nanokredits kontokredit med konkurrenterna på Expressen Låneguiden. Vi har även skrivit en recension om Nanokredits erbjudande för att du ska kunna fatta ett bra beslut.

Nanokredit har erbjudit kontokrediter till svenska konsumenter sedan 2008. Det har däremot inte varit möjligt att jämföra deras kontokrediter med konkurrenterna på Expressen Låneguiden, fram tills nu. Du kan även läsa vår recension om Nanokredit och deras kreditkonto. Där lyfter vi fram både fördelar, nackdelar och allt annat du behöver veta om Nanokredit som företag och deras erbjudande.

Hos Nanokredit kan du låna upp till 25 000 kronor

Nanokredit erbjuder idag en kontokredit på mellan 2 000 kronor till 25 000 kronor som du får betala av på 3-9 månader. Det höga lånebeloppet gör det möjligt att använda pengarna till det mesta, alltifrån resor, till renoveringar eller betala oförutsedda avgifter.

Precis som med alla andra kontokrediter betalar du bara ränta på den del av krediten du väljer att utnyttja. Det innebär alltså om du beviljas en kredit på 15 000 kronor men bara använder 10 000 kronor betalar du bara ränta på 10 000 kronor.

Dessvärre är Nanokredits kontokredit ganska dyr i förhållande till andra aktörer på marknaden. Räntan är hög men inte på något sätt exceptionellt hög. Det är i stället Nanokredits övriga kostnader som är dyra. Både uppläggningsavgiften och aviavgifterna bidrar till en hög totalkostnad.

Tips! Sänk din totalkostnad för kontokrediten genom att betala av den så fort som möjligt.

Nanokredit har 60 000 kunder i Sverige

Nanokredit är en långivare som etablerat sig till en välkänd aktör på den svenska marknaden. Idag har Nanokredit över 60 000 kunder på den svenska marknaden.

För att locka till sig fler kunder strävar Nanokredit efter att uppfylla tre ledord – trygghet, tydlighet och enkelhet. Uppfyller långivaren ledorden är man säker på att kunderna kommer välja Nanokredit framför andra konkurrenter.