GF Money – nu hos Expressen Låneguiden

Nu är det möjligt att jämföra GF Moneys kontokrediter med konkurrenterna här på Expressen Låneguiden. Dessutom har vi skrivit en recension om långivaren och deras erbjudanden. Genom att läsa den hoppas vi du ska kunna fatta ett bra beslut huruvida GF Money är den bästa långivaren för dig eller inte.

GF Money är ett relativt nytt varumärke som har erbjudit kontokrediter i Sverige sedan 2017. Bolaget har däremot varit verksamma under andra varumärken sedan 2007.

Tidigare har det inte varit möjligt att jämföra GF Moneys kontokrediter med andra aktörer på marknaden. Numera hittar du dock även GF Moneys kontokrediter på Expressen Låneguiden. Förutom att du kan jämföra deras erbjudanden med varandra kan du även läsa vår recension av GF Money. Där kan du läsa vad vi tycker om långivaren. Vi listar även för- och nackdelar med kontokrediten.

Låna upp till 30 000 med eller utan BankID

GF Money erbjuder en kontokredit på upp till 30 000 kronor, vilket är högre än hos flera andra konkurrenter. Dessutom kan du själv välja hur lång återbetalningstid du vill ha. På så vis kan du antingen hålla nere månadskostnaden eller totalkostnaden, vilket nu som passar dig bäst.

En sak som skiljer GF Money åt från andra kontokrediter är att BankID inte är ett krav för att kunna låna pengar. Du kan även använda din internetbank för att identifiera dig. Och om du saknar både BankID och internetbank kan du skicka in en kopia av dina ID-handlingar för att ansöka om ett lån. Detta gör det möjligt för GF Money att nå ut till en ännu bredare målgrupp.

GF Money är även verksamma i Danmark och Finland

GF Money är inte bara verksamma på den svenska marknaden. Långivaren erbjuder även kontokrediter i såväl Danmark som Finland. På den finska marknaden erbjuder man även företagskrediter, konsumentkrediter, leasing, inkassoverksamhet, fastighetstjänster och factoring.

I takt med att GF Money växer vill man utöka sin verksamhet med fler tjänster inom nya branscher. Målet är att de finansiella tjänsterna ska vara tillgängliga för både privatpersoner och företag i hela Europa.