Hela denna sida är en annons

Företagslån

Uppdaterad 2018-12-18

Om Ferratum Business

Ränta*
Individuell
Startavgift
3 %
Lägsta lånebelopp
20 000 kr
Högsta lånebelopp
2 000 000 kr
Min-/max låneperiod
1 - 24 mån
Direktutbetalning
Ja
Betalningsanm. ok
Ja
Utan UC
Nej
BankID / Instantor®
Ja

*Låneexempel: 50 000 kronor i 12 månader. Ränta: 2,9 %. Kostnad: 5 616 kr/mån. Total kostnad (inklusive startavgift): 68 642 kronor.

Kundtjänst

Mån - fred 09.00 – 17.00.
Lör - sön stängt
Telefon: 020 – 018 00 20
E-post: support@ferratumbusiness.se

Adress

Ferratum Business
Wennerbergsgatan 10
112 58 Stockholm

Visa erbjudande

Varför ska du välja Ferratum Business?

  • Låna mellan 20 000 – 2 000 000 kronor som utbetalas inom en vardag

  • Smidig ansökningsprocess som är färdig på fem minuter

  • Fast månadsbetalning utan oväntade avgifter

  • Låna utan säkerhet, endast borgen krävs

Grundkrav

  • Din verksamhet ska ha varit aktiv i minst sex månader

  • Aktivt företagskonto hos bank

  • Samtliga ägare ska vara folkbokförda i Sverige

  • Företaget ska vara svenskregistrerat

  • Företaget ska omsätta minst 500 000 kronor per år

Utbetalning inom två arbetsdagar

Ferratums målsättning är en snabb handläggning som helst sker inom en arbetsdag, med utbetalning av lånebeloppet inom ett dygn efter beviljad ansökan. Vanligtvis kan du räkna med att beloppet finns på kontot inom två arbetsdagar efter inskickad ansökan, ibland snabbare än så.

Ansök nu

Ansök om upp till 2 000 000 kronor enkelt och smidigt

För att kunna fullfölja en låneansökan krävs först och främst ett svenskregistrerat företag, där samtliga ägare är folkbokförda i Sverige. Som privatperson, utan bolagsengagemang, går det inte att ansöka om lånelösning hos Ferratum Business.

Låneansökan fylls i – du berättar bland annat om ditt företag och vilket beloppet du vill låna, skrivs under och skickas in online – när som helst på dygnet. Det går även att ansöka via telefon (020 – 018 00 20). Ansökningsprocessen tar inte mer än fem minuter och är såväl mobil- som lätthanterlig.

Rimliga lånevillkor som tilltalar de flesta

Ferratum Business erbjuder investeringslån till småföretagare från 20 000 kronor till 2 000 000 kronor, med en genomsnittlig ränta på 2,9 % av det totala lånebeloppet. Du kan välja en återbetalningsperiod på upp till 24 månader och det innebär fasta månadskostnader utan dolda avgifter. En startavgift på 2,5 % av totalt lånebelopp tillkommer.

Grundläggande kriterier för att ansöka om Ferratum Business företagslån är en aktiv, svenskregistrerad företagsverksamhet med ett separat företagskonto hos banken. Samtliga ägare behöver vara folkbokförda i Sverige och verksamheten ska ha varit aktiv sedan minst sex månader bakåt, samt omsätta en minimisumma på 500 000 kronor per år.

En kreditkontroll genomförs vid alla låneansökningar, på såväl individen som ansöker som företaget självt. Ett lånebeslut avgörs däremot inte av kreditbetyg utan baseras på verksamhetens kassaflöde. Dock sätts räntesatsen genom kreditbedömningen av företaget. Ferratum Business företagslån är ett lån utan säkerhet som inte kopplas till särskilda tillgångar. Däremot behöver du ge personlig garanti för att lånet kommer betalas tillbaka.

Lånelösningar med hjärta för småföretagare

Ferratum Business, vars fokus ligger på små och medelstora företag, ger goda möjligheter för lånelösningar och investeringskapital till något lägre, grundläggande kriterier än vad som annars är vanligt. Deras målsättning är att godkänna företagslån såväl snabbare liksom oftare än konkurrenterna. Ferratums företagslån kräver inte någon säkerhet, inte heller några formulär eller intervjuer behöver du som ansöker fylla i eller medverka i. De lägger inte heller avgörande vikt vid eventuella betalningsanmärkningar. Detta innebär att fler (och mindre) företag kan ta del av lånelösningar som de annars eventuellt skulle nekats hos andra aktörer.

Den elektroniska ansökningsprocessen, vars underskrift sker mobilt, är en snabbt alternativ till pappersarbete, kölappar och långa väntetider hos traditionella långivare. Handläggningstiden, vars målsättning är en beviljad låneansökan inom en vardag, innebär att lånebeloppet bör finnas utbetalt inom 24 timmar.

Ferratums Business erbjuder snabbare återbetalning av aktuellt lånebelopp utan extra kostnad. Detta är naturligtvis ekonomiskt fördelaktigt, men också ett bra alternativ att bli skuldfri snabbare än beräknat. Företaget erbjuder även bindningsfria låneansökningar.

Även om Ferratum har ett snabbt och smidigt system när det kommer till ansökningar, och att du kan låna upp till imponerande 2 000 000 kronor, drar faktumet att de inte har öppet under helgen ner helhetsomdömet en aning.

Visa erbjudande

Vanliga frågor om Ferratum Business

Lånet kan förtidslösas utan att det kostar någonting extra. Väljer du att lösa lånet snabbare, betalar du enbart för den tid som lånet varat.

Nej. En låneansökan binder inte upp dig till någonting.

Följande uppgifter krävs för en komplett ansökan:

● Bolagets organisationsnummer
● Personnummer och identitetsbevis (svenskt pass eller legitimation)
● Bevis på bolagets omsättning
● Ett fotografi av personen som ansöker tillsammans med giltigt pass eller legitimation

Räkneexempel lån:

Du som tar ett lån på 50 000 kronor med en löptid på 12 månader och en exempelränta på: 2,9 %, kommer få betala 5 616 kronor i månaden. Till detta tillkommer en startavgift som ligger på 2, 5 %, vilket innebär att den totala kostnaden för lånet kommer landa på 68 642 kronor.

Ansök nu